Familieforedrag - "Pay it forward-initiativet" om Livets vaner

Dato Onsdag d. 10. februar 2021, Kl. 19:30 til kl. 21:30
Sted Hummeltoften 1, 2830 Virum
30 kr.

Hvad er vaner, og hvordan ændrer vi dem? Med dette foredrag ønsker , Birgitte Riddersholm Arentoft, at gøre dig klogere på livets vaner.

Vaner er med til at forme vores liv. Mange af dem på den gode måde. Men vi har også alle vaner, som vi gerne vil ændre: Komme op af sofaen. Lade være med at spise for mange søde sager. Holde igen med alkoholen. Komme af med ensomheden - især i denne Corona-tid.

Med udgangspunkt i dine egne 'dårlige vaner', vil Birgitte hjælpe dig med at se, at det er nemmere at ændre dem, end du måske tror.

Birgitte er bosiddende i Sorgenfri og mor til Alexander på 6 måneder, med hvem hun jævnligt kommer til babysalmesang i kirken.

KLIK HER FOR TILMELDING OG BETALING

Ovenstående er del af et nyt 'pay-it-forward'-initiativ i Sorgenfri Kirke - læs mere her:  Sorgenfri Kirke inviterer til et såkaldt `Pay-it-forward`-initiativ. Som et led i at styrke fællesskabet og gavne lokalsamfundet. De fleste af os har alle én eller anden form for special-viden, som kunne være interessant for andre. Så hvorfor ikke dele viden på tværs? Måske kan vi løfte vores fælles forståelse af forskellige almen interessante områder….

Hvis du sidder inde med viden, som du vil dele med os andre, modtager vi meget gerne oplægs-ideer til kommende aftener. Kommer du bare af interesse og uden lyst til at dele egen viden, er du også mere end velkommen!