Familieforedrag - den nyeste forskning indenfor stress

NOV
11

Familieforedrag - den nyeste forskning indenfor stress


Dato Onsdag d. 11. november 2020, Kl. 19:30 til kl. 22:00
Sted Hummeltoften 1, 2830 Virum
Pris
30 kr.
Familieforedrag - den nyeste forskning indenfor stress

"Få indsigt i den nyeste forskning på stress-området"

Stress er skyld i en million fraværsdage årligt, 30.000 hospitalsindlæggelser, 3.000 førtidspensioner og 500.000 henvendelser i almen praksis hvert år. 430.000 danskere har symptomer på alvorlig stress hver dag. Det svarer cirka til 12 % af befolkningen (Kilde: Stressforeningen). Alligevel er forskerne ikke helt enige om, hvad stress egentlig er, og hvad det skyldes. Få indsigt i, hvordan stressbegrebet har udviklet sig igennem tiden, og hvad den nyeste forskning siger om fænomenet. Lær hvorfor nogen mennesker bliver nemmere stressede end andre, og bliv klogere på hvordan man forebygger og behandler stress i dag. 

Pris: 30 kr. 

KLIK HER FOR TILMELDING OG BETALING.

Ovenstående er del af et nyt 'pay-it-forward'-initiativ i Sorgenfri Kirke - læs mere her: Efteråret 2020 inviterer Sorgenfri Kirke til et såkaldt `Pay-it-forward`-initiativ. Som et led i at styrke fællesskabet og gavne lokalsamfundet. De fleste af os har alle én eller anden form for special-viden, som kunne være interessant for andre. Så hvorfor ikke dele viden på tværs? Måske kan vi løfte vores fælles forståelse af forskellige almen interessante områder….   

Trivsels- og udviklingskonsulent Marie Arnbak-Hartzberg åbner sammen med præst Kathrine Holme Johannesen  op for ’pay-it-forward’ med to oplægsaftener.  

Første aften er onsdag den 7. oktober kl. 19.30 -22.00 med tilmelding via hjemmesiden. Om psykologen Carol Dwecks teorier om et nyt mindset indenfor synes på børns læring og selvværd.  Sehttps://sorgenfrikirke.kw01.net/event/7320498

Hvis du sidder inde med viden, som du vil dele med os andre, modtager vi meget gerne oplægs-ideer til kommende aftener. Kommer du bare af interesse og uden lyst til at dele egen viden, er du også mere end velkommen!