Familieforedrag/ Styrk din barn(ebarns) trivsel og ....

OKT
07

Familieforedrag/ Styrk din barn(ebarns) trivsel og ....


Dato Onsdag d. 7. oktober 2020, Kl. 19:30 til kl. 22:00
Sted Hummeltoften 1, 2830 Virum
Pris
30 kr

Foredraget ’Styrk dit barn/barnebarnstrivsel og læring ved at fokusere på indsats i stedet for resultater’

Bliv introduceret til psykologen Carol Dwecks teorier om ’det udviklende mindset’ over for det ellers fremherskende fastlåste mindset. ’Det udviklende mindset’ handler om at give dit barn feedback, der ikke kun handler om resultater, men fokuserer på indsats. Få indsigt i, hvad den fremherskende fejlfinderkultur gør ved børns motivation og evne til at tænke ud af boksen. Samt lær, hvad dit mindset som voksen, gør ved dit barn/barnebarns tro på egne evner og muligheder for at lykkes. 

Pris 30 kr.

KLIK HER FOR TILMELDING OG BETALING.


Ovenstående er del af et nyt 'pay-it-forward'-initiativ i Sorgenfri Kirke - læs mere her:I efteråret 2020 inviterer Sorgenfri Kirke til et såkaldt `Pay-it-forward`-initiativ. Som et led i at styrke fællesskabet og gavne lokalsamfundet. De fleste af os har alle én eller anden form for special-viden, som kunne være interessant for andre. Så hvorfor ikke dele viden på tværs? Måske kan vi løfte vores fælles forståelse af forskellige almen interessante områder….   

Trivsels- og udviklingskonsulent Marie Arnbak-Hartzberg åbner sammen med præst Kathrine Holme Johannesen  op for ’pay-it-forward’ med to oplægsaftener.  

Anden aften er 11. november kl. 19.30 -22.00 med tilmelding via hjemmesiden. Om den nyeste stress-forskning.  

Hvis du sidder inde med viden, som du vil dele med os andre, modtager vi meget gerne oplægs-ideer til kommende aftener. Kommer du bare af interesse og uden lyst til at dele egen viden, er du også mere end velkommen!