Advarselsmeddelelse
Begivenheden har allerede fundet sted.

Koncert med saxofonist Sabine Mogensen

17
NOV

Dato Søndag d. 17. november 2019, kl. 16:00

Trio Elementa består af tværfløjte, saxofon og klaver. Trioen er forholdsvis ny og etableredes i sommeren 2019’ 

Trio Elementa blev skabt på baggrund af venskab og motivationen til at skabe noget sammen. Der er ikke meget materiale for saxofon, tværfløjte og klaver, så udover at øve sammen bruger ensemblet også rigtig meget tid på at finde og transkribere værker, så det passer til besætningen. 

Chunyu Song er født i Kina. Da hun var 12 år gammel, flyttede hun hjemmefra for at studere klaver på professionelt plan og forfølge sin musiske drøm. Hun har gået på musikskole og har spillet koncerter og konkurrencer i Kina. 

I 2016 tog hun til denmark og startede sin undannelse på Det Kongelige Danske Musikkonservatorium. Nu er hun færdig med sin bachelor og studerer på det første år af kandidatundannelsen.

I sommeren 19' færdiggjorde Sabine Mogensen sine saxofonstudier på Det Kongelige Danske Musikkonservatorium, hvor hun i flere år har studeret hos Peter Navarro-Alonso. Sabine er velbevandret i ny klassisk saxofonmusik, såvel som standartrepertoiret indenfor klassisk saxofon, samt mange års erfaring med kammermusik i forskellig konstellationer af instrumenter.

Solveig Kaae er opvokset på Falster, hvor hun nød godt af det musiske liv og undervisning ved det professionelle ensemble, Ensemble Storstrøm. 

I 2013 påbegyndte hun sine studier på Det Kongelige Danske Musikkonservatorium, hvor hun har modtaget undervisning af fløjtenisterne ved DR Symfoniorkestret og Det Kongelige Kapel. 

Udover at færdiggøre sine kandidatstudier i København, planlægger hun en studierejse til Israel i 2020. Solveig er en erfaren og dygtig underviser og nyder derudover at freelance i orkestersammenhænge og kammermusik.

Ophavsret: