• Begivenheden har allerede fundet sted.
Onsdag d. 9. oktober 2019, Kl. 19:30 til kl. 22:00

Sorgenfri kirkes kvindekor består af godt 20 herlige kvinder, men der er stadig plads til flere. En del har sunget i kor som børn eller unge, og har fået lyst igen. For nogle var kor helt nyt. En del har været konfirmand-eller korforældre i kirken. Vi er efterhånden godt sammensungne, så du gerne have lidt erfaring ?

Vi synger mange forskellige slags sange; simpelthen lidt af hvert: Højskolesange, pop, gospel, folkemusik, kortere klassiske ting. Humøret er højt, men vi deler ofte både sorger og glæder. Ca. 3-4 gange om året medvirker vi ved en gudstjeneste, og medvirker derudover ved 2-3 koncerter. Vi har et venskabskor i Nordjylland, som vi lige har besøgt.

Korprøven er som regel fra kl. 19.30-21.15, med en lille te-pause og vi øver i Sorgenfri kirke. Det er gratis at synge i koret. Vi indfører nok et lille årligt støttebeløb til korkassen til sociale arrangementer.
Du kan få tilsendt korkalenderen med alle datoer og tider.

Er du glad for at synge, synes vi, du skulle kigge forbi! Velkommen!

Mange hilsener, kvindekoret og dirigent Vibeke Sahner Ockelmann