21 NOV

Foredragsrække, 2. aften. Flyttet fra den 31. oktober

Dato: 
Torsdag d. 21. november 2019, kl. 20:00

Samuel Rachlin var i mange år tilknyttet TV2 og var stationens første nyhedsvært. Han har siden opereret som udenrigskorrespondent for TV2 både i Moskva og Washington. Han skriver: ”Vi lever i en tid og en verden med opbrud og store geopolitiske forandringer. Den storpolitiske barometernål svinger tæt på orkanstyrke. Donald Trump vil gøre Amerika ”great again”. Vladimir Pu...

Læs mere
26 NOV

Tirsdagssang

Dato: 
Tirsdag d. 26. november 2019, Kl. 19:00 til kl. 20:30

Der er fællessang i Sorgenfri Kirke hver tirsdag kl. 19-20.30.

Vi begynder i Paradissalen og går ombord i Højskolesangbogen inden vi slutter af med nogle aftensalmer inde i selve kirkerummet. Det er en aften hvor fællessangen og den danske sangskat er i centrum.

Der er gratis adgang og alle er velkomne.

Læs mere
27 NOV

Foredragsrække, 4. aften

Dato: 
Onsdag d. 27. november 2019, kl. 20:00

I den offentlige debat fremstilles naturvidenskab og religiøsitet ofte som hinandens modsætninger. I foredraget vil Johan Fynbo først skitsere sin vej ind i forskningen fra en baggrund som småbondesøn fra Koldingegnen. Dernæst vil han skitsere det moderne astronomiske verdensbillede og fortælle kort om, hvad han arbejder med indenfor astronomien. Endelig vil Johan diskutere spændingsf...

Læs mere
30 NOV

Julemarked

Dato: 
Lørdag d. 30. november 2019, kl. 10:30

Gratis.

Årets julemarked, hvor der vil være mulighed for at gøre gode køb ved de forskellige boder, vinde præmier på hjertetræet eller det amerikanske lotteri, nyde en æbleskive eller en bid mad fra  cafeen. 

I løbet af dagen vil der være musiske indslag i kirken og vi slutter med luciaoptog (ved kirkens kor) og at juletræet tændes. 


Læs mere
02 DEC

Koncert med Lyngby Seniorkor

Dato: 
Mandag d. 2. december 2019, kl. 19:00