Kirken åbner igen

Udgivet af Anne Katrine Berthou Sylvest, man d. 18. maj 2020, kl. 11:53
Info

Så blev d. 18. maj og vi må igen åbne kirkedøren. Hvor har vi glædet os til dette. Men som med alt andet der åbner op i disse tider, ja så er det under lidt andre omstændigheder end vi er vant til. 

Gudstjenester

Vi starter allerede med gudstjenesterne på torsdag, hvor det er Kr. himmelfarts dag. KL. 10.00 går Søren Hermansen på prædikestolen. Derefter er der gudstjeneste om søndagen og på helligedage helt som det plejer. 

Dog må vi ikke være lige så mange som vi plejer - med de nye regler, må vi være ca. 89 kirkegængere og det er først til mølle at pladserne besættes. Så når kirken er fuld, så må vi desværre lukke hovededøren. Alle prædikerne vil dog blive lagt op har på hjemmesiden og på facebook efterfølgende. 

Inde i kirken vil stolene stå anderledes så vi kan have go afstand til hinanden. 

Under selve gudstjenesten vil vi synge, som vi plejer og der bliver også nadver, men hvordan vi gør det, ved vi ikke helt endnu. 

Når vi er i kirken, skal vi huske alle de retningslinjer, vi allerede har praktiseret længe - vi skal holde god afstand, spritte af ved indgangen (vi sørger for sprit), ikke at kysse, kramme eller give hånd til hinanden. 

Og føler man sig dårlig, ja så skal man blive hjemme. 

Andre aktiviteter

Vi går sommeren i møde, så mange af vores ugentlige aktiviteter er allerede gået på sommerferie - men hold øje her på hjemmesiden om hvornår tingene starter op igen til august/september. 

Ophavsret: