Udgivet af Kathrine Holme Johannesen, tir d. 19. nov 2019, kl. 12:21

Par Tjek – for jer, der gerne vil holde fast i det gode, I har sammen.

'Kærligheden er det største af alt,' siger Paulus et sted i Bibelen, og det har han ret i. Den er værd at kæmpe for. Derfor har Sorgenfri Kirke efterhånden tradition for at invitere til Par Tjek i årets første to måneder, og år 2020 bliver ingen undtagelse. Vi har endda udvidet konceptet, så der ikke bare er de sædvanlige tre, men hele fire aftener i vente.

Og hvad er så Par Tjek?

Par Tjek er ikke parterapi. Det er fire aftener for jer, der har lyst til at tage temperaturen på jeres forhold og hente ny inspiration. Par Tjek er en mulighed for at sætte ord på jeres styrker i forholdet og de udfordringer, som typisk vil opstå, når man lever tæt sammen over længere tid.  Aftenerne er for jer, der gerne vil trænes i at kommunikere klart og konstruktivt sammen. De er for jer, der gerne vil holde fast i det gode, I har sammen.

Par Tjek i Sorgenfri Kirke ledes af seniorkonsulent Søren Marcussen fra Center for Familieudvikling. Aftenerne består af et vekselspil mellem undervisning og samtaleøvelser. I undervisningen præsenteres I for et kommunikationsredskab, der skal fremme den konstruktive dialog i de efterfølgende samtaler.

Mens undervisningen er fælles, arbejder de enkelte par alene med opgaverne.

Ingen par skal altså fortælle andre kursusdeltagere om deres parforhold.

For at sikre kvaliteten af aftenerne er deltagerantallet begrænset - så det er bare med at få meldt sig til!

Datoerne for aftenerne er: 15/1, 29/1, 5/2 og 19/2.

Tidsrummet er kl. 19.30-22

Den samlede pris for alle fire aftener er 400 kroner per par.

Der serveres lidt ost og rødvin undervejs.

Ring til præst Kathrine Holme Johannesen og hør nærmere: 21740044.

KLIK HER FOR TILMELDING OG BETALING.

Kategorier Ukategoriseret